Söka pengar

Vill ni söka bidrag? Bläddra ner och släng iväg en BIDRAGSANSÖKAN till oss, så återkommer vi till er med besked!

Efter ni genomfört ert arrangemang/det ni sökte bidrag för fyller ni i formuläret ÅTERRAPPORTERING! Detta fyller ni i senast två veckor efter slutfört evenemang.

Nedan kan ni fylla och läsa om bidragsansökan.

Om bidragsansökan.

Formuläret Bidragsansökan fyller ni i om ni eller er förening vill söka bidrag för något ni vill hitta på, eller åka på. Det kan till exempel vara en medlemsträff er förening brinner lite extra för (lasergame för 15 personer?) eller ett projekt ni skulle vilja satsa på (filmprojektet: 10 träffar, gå på bio). Det kan också vara att du själv skulle vilja åka på någon cool träff i Skövde och skulle vilja ha lite extra cash till resan dit. Det är lite upp till er vad ni känner att ni vill ansöka om, och få beviljat 🙂 Efter att ni fått erat bidrag beviljat så kommer ni få veta om det är något speciellt vi skulle vilja att ni gör (till exempel ta ett kort från er coola resa och skicka till oss, så vi kan lägga upp på instagram). Viktigt att veta med det här är att ni numera måste gå via formuläret då ansökningar via mejl blir för struligt.

Formuläret inrapportering fyller ni i SENAST två veckor efter avslutad aktivitet så vi får någon sorts feedback om hur det gick för er.

 

Lycka till!

Vår sida använder cookies för att förbättra användarupplevelse.